Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Tangent)

Novetat!!
14 PLOMES I RECLAMS
Logo de l'activitat 14 PLOMES I RECLAMS

de

16 de juliol de 2021

Espai: Espai Escènic Tisner

Estrenada a Temporada Alta 2019. Espectacle híbrid, enginyós, divertit, arriscat i amb un rerefons que provoca i porta a la reflexió dels espectadors/es, seguint la mateixa línia que va començar en el seu primer espectacle, “Àries de reservat”. A Plomes i reclams descobrim l’arxiu musical de cants d’ocells que una meticulosa ornitòloga ha anat recopilant al llarg de la seva vida. Darrera la seva figura, s’amaga Papagena, la dona de l’ocellaire de la Flauta Màgica mozartiana, que, farta de ser relegada a un mer paper decoratiu, va decidir un dia trencar cadenes i abandonar la gàbia a què la societat patriarcal la volia condemnar.

Preu: Gratuït

Divendres
16/07/2021
Novetat!!
15 MARACUJÁS
Logo de l'activitat 15 MARACUJÁS

de

22 de juliol de 2021

Espai: Espai Escènic Tisner

Maracujás és un col·lectiu internacional d'artistes que es van conèixer a Barcelona, on actualment viuen. Es basen en les tradicions artístiques afro-brasileres per a crear un viatge sonor on el públic experimenti els ambients modals i rítmics característics de la cultura popular brasilera. En aquesta experiència es barregen les influències d'altres llenguatges artístics i musicals com el flamenc i el jazz, presents en la formació i trajectòria dels músics d'aquesta proposta que integren un projecte artístic major.

Preu: Gratuït

Dijous
22/07/2021
Novetat!!
16 MULÏER
Logo de l'activitat 16 MULÏER

de

30 de juliol de 2021

Espai: Mercat de Sant Antoni, a la placeta que hi ha al C/Tamarit, entre Comte Urgell i Comte Borrell

Quan la dansa arriba directament a les emocions. Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc dones. Amb aquest muntatge pretenen investigar els límits físics amb la dansa i l'equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions. Les dones són el punt de partida. L'espectacle neix de la necessitat d'explorar la identitat femenina a través del joc corporal, posant l'accent en la imatge, la poètica visual i la narració per a arribar a la sensibilitat de l'espectador. Al llarg d'aquests anys, les creacions d’aquesta companyia han estat guardonades amb més d'una vintena de premis, entre ells, tres Premis MAX (màxim reconeixement de les arts escèniques a Espanya) i quatre Premis FETEN (Fira Europea de teatre per a la infància). La internacionalització de la companyia l'ha portat a viatjar a més de 25 països a Europa, Àsia, Nord Amèrica i Amèrica Central, visitant un gran nombre de teatres i festivals.

Preu: Gratuït

Divendres
30/07/2021
Divendres
30/07/2021

Dates d'inscripció

TALLERS CULTURALS TARDOR 2021
Descarrega't el pdf
INSCRIPCIONS a partir del 6 de SETEMBRE

IMPORTANT abans d'inscriure't

Consulta la normativa d'inscripcions + informació COVID-19
Per participar als tallers culturals has de registrar-te aquí.
La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.
.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Anar al web de Cotxeres Borrell

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRÀNSIT PROJECTES (B59489351) | Av. Fabregada 22, 3ªplanta 08907 - L'Hospitalet de Llobregat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES BORRELL

Viladomat, 2-8
08015 Barcelona
93 324 83 50
informacio@cotxeresborrell.net

Logo Miram Cloud