Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Sant Antoni Clàssics)

Novetat!!
MOZART I ROSSINI
Logo de l'activitat MOZART I ROSSINI

Dimecres de 19 a 20:00 h

29 de juny de 2022

Espai: Sala Tisner

Mozart neix a Salzburg l’any 1756 i mor a Viena el 1791. Àmpliament considerat un dels més destacats de la història de la música occidental. Diuen que va ser el primer compositor important que va intentar establir una carrera musical «independent» i forma part de l’escola de Viena. Rossini neix a Pésaro l’any 1792 i mor prop de París el 1868 i se’n diu que cap compositor de la primera meitat del segle xix va gaudir de la mesura del prestigi, riquesa,aclamació popular i influència artística com la que va tenir. La Mar, nascuda a Barcelona i apassionada per la música des de ben petita gràcies a l’ofici familiar, obté el Grau Professional amb Premi d’honor de Cant al Conservatori Municipal de Barcelona. Posteriorment guanya durant tres anys consecutius com a Alumna d’Excel·lència la Beca Fundació de música Ferrer Salat,al Conservatori Superior del Liceu per estudiar amb Eduard Giménez. El Guillem es va formar al Conservatori del Liceu, tant en grau mitjà com en el superior, amb professors com Roger Mas, Albert Bover i Toni Vaquer, en l’especialitat de Piano Jazz.La Berta Brull s’inicia en el món de la música des de ben petita, de la mà de la seva mare i també pianista, Marta Sardaña. Es forma al conservatori de la seva ciutat, Tarragona, en dues especialitats instrumentals: Piano i oboè, otenint així el grau professional d’ambdós instruments.Acaba el grau professional amb una mitjana d’excel·lent i li és atorgat el Premi Extraordinari de piano.Acaba el grau d’interpretació de piano a l’ESMUC amb les màximes qualificacions.Ha actuat en espais de renom com l’Auditori Pau Casals del Vendrell, la Pedrera-Casa Milà a Barcelona, al Teatre Keiros de Roma, al Teatro Filarmonico de Verona o a la Chapel de l’Old Royal Naval College, a Londres.La Berta Brull s’inicia en el món de la música des de ben petita, de la mà de la seva mare i també pianista, Marta Sardaña. Es forma al conservatori de la seva ciutat, Tarragona, en dues especialitats instrumentals: Piano i oboè, otenint així el grau professional d’ambdós instruments.Acaba el grau professional amb una mitjana d’excel·lent i li és atorgat el Premi Extraordinari de piano.Acaba el grau d’interpretació de piano a l’ESMUC amb les màximes qualificacions.Ha actuat en espais de renom com l’Auditori Pau Casals del Vendrell, la Pedrera-Casa Milà a Barcelona, al Teatre Keiros de Roma, al Teatro Filarmonico de Verona o a la Chapel de l’Old Royal Naval College, a Londres.

Preu: Gratuït

Dimecres
29/06/2022
Novetat!!
PUR TI MIRO
Logo de l'activitat PUR TI MIRO

Dimecres de 19 a 20:00 h

15 de juny de 2022

Espai: Sala Tisner

Pur ti miro és un programa de duets per a dos sopranos i piano. Un recorregut històric des de Monteverdi, passant pels duets de l'òpera Così fan tutte de W. A. Mozart, sense oblidar un dels duos per a dues veus femenines més famós de la història de la música: el duo de les flors de l'òpera Lakmé. Acabarem el concert amb una obra de nova creació de Martínez Colás. Un recital per gaudir de l'amalgama de les dues veus femenines amb l'acompanyament de piano.

Preu: Gratuït

Dimecres
15/06/2022
Novetat!!
UN VIATGE PER L´OPERA
Logo de l'activitat UN VIATGE PER L´OPERA

Dimecres de 19 a 20 h

25 de maig de 2022

Espai: Sala Tisner

Un recorregut per part de la història de l’òpera des del segle XVII al XX. Un recull de les àries més emblemàtiques de cada època: des de Monteverdi fins a Straus, passant per Mozart, Rossini, Bellini i molts més. La Mar, nascuda a Barcelona i apassionada per la música des de ben petita gràcies a l’ofici familiar, obté el Grau Professional amb Premi d’honor de Cant al Conservatori Municipal de Barcelona. Posteriorment, guanya durant tres anys consecutius com a Alumna d’Excel·lència la Beca Fundació de música Ferrer Salat, al Conservatori Superior del Liceu per estudiar amb Eduard Giménez. La Berta Brull s’inicia en el món de la música des de ben petita, de la mà de la seva mare i també pianista, Marta Sardaña. Es forma al conservatori de la seva ciutat, Tarragona, en dues especialitats instrumentals: Piano i oboè, otenint així el grau professional d’ambdós instruments. Acaba el grau professional amb una mitjana d’excel·lent i li és atorgat el Premi Extraordinari de piano. Acaba el grau d’interpretació de piano a l’ESMUC amb les màximes qualificacions. Ha actuat en espais de renom com l’Auditori Pau Casals del Vendrell, la Pedrera-Casa Milà a Barcelona, al Teatre Keiros de Roma, al Teatro Filarmonico de Verona o a la Chapel de l’Old Royal Naval College, a Londres.

Preu: Gratuït

Dimecres
25/05/2022

Dates d'inscripció

TALLERS CULTURALS PRIMAVERA 2022
Descarrega't el pdf
INSCRIPCIONS a partir del 21 de MARÇ

IMPORTANT abans d'inscriure't

Consulta la normativa d'inscripcions + informació COVID-19
Per participar als tallers culturals has de registrar-te aquí.
La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.
.

Ajuts per a persones en situació d'atur o discapacitat

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Consulta al nostre web

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRÀNSIT PROJECTES (B59489351) | Av. Fabregada 22, 3ªplanta 08907 - L'Hospitalet de Llobregat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES BORRELL

Viladomat, 2-8
08015 Barcelona
93 324 83 50
informacio@cotxeresborrell.net

Logo Miram Cloud