Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural)

5-Mi madre en bragas
Logo de l'activitat 5-Mi madre en bragas

Divendres 19:00 a 19:55

8 de març de 2024

Espai: Espai Escènic Tisner

Artista: Cia. Cándida

Aquesta obra és un homenatge que l'Anna, l'actriu protagonista, vol fer a la seva mare, i alhora és l'espectacle que la Rosa vol fer amb la seva filla, l'Anna. Però també és el fracàs absolut de les intencions de totes dues sobre l'escenari, i el motiu pel qual fracassen.

Perquè ‘Mi madre en bragas' és Anna Tamayo en bragas i Rosa Escalera en bragas, les dues despullades a través de la paraula mentre parlen amb humor de la seva relació i de les vivències de la Rosa com a dona i com a mare, reivindicant la figura de les dones treballadores nascudes als anys cinquanta que han dedicat tota la vida a buscar la seva pròpia independència i a mantenir la família.

‘Mi madre en bragas' la dirigeix Clara Manyós, amb la dramatúrgia de Raquel Loscos.

Preu: Gratuït

Divendres
08/03/2024
6-Miranda Fernández 88M
Logo de l'activitat 6-Miranda Fernández 88M

Dijous 19:00 a 20:00

14 de març de 2024

Espai: Espai Escènic Tisner

Artista: Miranda Fernández

Aquest és un homenatge a la figura femenina en el flamenc, a totes les lluitadores que van superar la discriminació, la coerció i l'esclavitud cultural per part de la societat del seu temps, i que ho van fer en solitud.

Malgrat totes les dificultats, aquestes lluitadores són una peça clau per entendre el flamenc tal com és avui. A més, representen un far per a les noves generacions.

‘88M' és el primer projecte com a líder de la pianista Miranda Fernández. Un recorregut personal per la història de la dona en el flamenc amb l'objectiu de posar en relleu el paper femení dins aquest gènere. Una combinació perfecta entre el més tradicional i el més modern, acompanyada de Cristina López al cante i l'electrònica i de Lucas Balbo a la percussió.

Preu: Gratuït

Dijous
14/03/2024
7- El viatge d'Ernest i Célestine
Logo de l'activitat 7- El viatge d'Ernest i Célestine

Divendres 18:00 a 19:19

5 d'abril de 2024

Espai: Espai Escènic Tisner

Artista: Petit Cineclub

Potser ja coneixeu a l'ós Ernest i la ratolina Célestine de la sèrie de llibres infantils de l'autora i il·lustradora belga, Gabrielle Vincent: un parell d'amics que ja van protagonitzar un film, ‘Ernest i Celestine, l'any 2012.

Ara tornen amb una nova aventura quan han de viatjar al país de l'Ernest per a poder arreglar el seu preciós violí espatllat. Llavors, descobriran que la música ha estat prohibida en tot el país des de fa anys. Per a ells, és impossible viure sense música!

Amb l'ajuda dels seus còmplices, entre els quals es troba un misteriós justicier emmascaratanomenat Mifasol, l'Ernest i la Célestine intentaran posar fi a aquesta injustícia, per a poder portar de nou l'alegria al país dels ossos.

Després de ‘Ernest i Célestine' i ‘La malvada guineu ferotge', els seus creadors tornen amb aquesta història d'animació preciosa, encantadora i màgica, amb grans dosis d'acció i emoció.

 

Fitxa artística

Format: Llargmetratge

Durada total: 79 minuts

Edat recomanada: A partir de 5 anys

Any: 2021

Idioma: Doblat al català

Preu: Gratuït

Divendres
05/04/2024
8-CR#SH (Tothom pot caure)
Logo de l'activitat 8-CR#SH (Tothom pot caure)

Divendres 20:00 a 21:20

19 d'abril de 2024

Espai: Espai Escènic Tisner

Artista: Cia Mea Culpa

En el marc d'una prova esportiva, l'Alba, la Carla i el Gerard, reviuen els moments més durs de la seva adolescència, quan eren tres adolescents assedegats de vida que cercaven una felicitat inexistent: la Carla, aspirant a tenista d'elit, lluitadora constant per ser la millor en tots els àmbits de la seva vida; el Gerard bolcat passionalment en una relació? virtual a través d'una aplicació? de cites i l'Alba, que intenta ferventment trobar el seu lloc al món.

La Carla, el Gerard i l'Alba recorden la seva adolescència buscant el moment on alguna cosa es va tòrcer i no van saber detectar-ho. Tres històries de tres persones que, com tothom, van haver d'aprendre que cuidar-se i escoltar-se és la millor eina que tenim per caminar. 

‘CR#SH (tothom pot caure)' és un espectacle protagonitzat per Gerard Franch, Carla Vilaró i Alba Flor, amb direcció i dramatúrgia de Miquel Mas Fiol. Una obra fresca, humorística i vitalista, a cavall entre l'auto testimoniatge i la ficció, que pretén ser un cant a l'autoestima i les cures. Tot per parlar de la salut mental als adolescents. Al cap i a la fi, tothom pot caure.

Espectacle per a més de 14 anys.

Preu: Gratuït

Divendres
19/04/2024
TALLERS PRIMAVERA 2024

RENOVACIONS  
del 4 al 17 de març

INSCRIPCIONS 
A partir del 18 de març

INICI 
Setmanes del 8 i 215 d'abril

CONSULTA ELS TALLERS AQUÍ - SI HO VOLS HI HA VERSIÓ PDF

IMPORTANT abans d'inscriure't

Consulta la normativa d'inscripcions
Per participar en els tallers culturals has de registrar-te aquí
La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Ajuts per a persones en situació d'atur o discapacitat

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Consulta-ho al nostre web

Si et trobes en situació d'atur, descompte d'un taller fins al 50%

Si tens una discapacitat, en funció del grau, pots tenir un descompte del 30%, 50% o 75%


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRÀNSIT PROJECTES (B59489351) | Av. Fabregada 22, 3ªplanta 08907 - L'Hospitalet de Llobregat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES BORRELL

Viladomat, 2-8
08015 Barcelona
93 324 83 50
informacio@cotxeresborrell.net

Logo Miram Cloud