Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural)

Àgata, la meva veïna detectiu
Logo de l'activitat Àgata, la meva veïna detectiu

Divendres de 18 a 19.15h

12 de març de 2021

Espai: Espai Escènic Tisner

L’Agata Christine, de 10 anys, és una apassionada dels misteris. Tant que ha creat una agència de detectius privats al soterrani de la casa on s’acaba de mudar amb la seva família. El seu primer trencaclosques la portarà a un assumpte molt més complicat del que s’esperava… Una aventura detectivesca amb girs de guió inesperats, on la protagonista aprendrà a veure més enllà de les primeres impressions i valorar la importància de l’amistat.

Preu: Gratuït

Divendres
12/03/2021
AMY AND THE ORPHANS Cia. La niña bonita
Logo de l'activitat AMY AND THE ORPHANS Cia. La niña bonita

Divendres de 19 a 20h

12 de febrer de 2021

Espai: Espai Escènic Tisner

Qui és més orfe: qui ha perdut el pare o qui no ha sabut trobar mai els seus sentiments? Qui és més orfe: qui abandona o qui és abandonat? L’Amy és abandonada, una altra cosa és que se senti orfe. L’Amy no és exactament igual que els altres, però no li fa cap falta. Pateix la síndrome de Down, i aquesta és la raó per la qual els seus pares la van abandonar en un centre, una pràctica que era habitual als Estats Units de la dècada dels anys setanta. Ara, molts anys després, els seus germans, que mai se n’han ocupat ni se n’han preocupat, la van a visitar perquè se senten obligats a comunicar-li que és orfe però en el viatge en cotxe que emprenen tots tres, juntament amb la cuidadora de l’Amy, cap al karaoke on s’ha de celebrar el funeral del pare, els germans aniran descobrint que no és l’Amy qui necessita la seva ajuda, que potser són ells els que no han après a viure, a acceptar tot allò que la vida els hi ha regalat ni tot allò que els ha pres.

Preu: Gratuït

Divendres
12/02/2021
CLARA GISPERT
Logo de l'activitat CLARA GISPERT

Dijous de 19 a 20h

8 d'abril de 2021

Espai: Espai Escènic Tisner

Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural. Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid: - Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació. - Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles. - Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre. - Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat.

Preu: Gratuït

Dijous
08/04/2021
EL PEQUEÑO PONY
Logo de l'activitat EL PEQUEÑO PONY

Divendres de 19 a 20h

16 d'abril de 2021

Espai: Espai Escènic Tisner

És normal ser diferent? Ha de ser castigada, la diferència? Podem sacrificar la llibertat de ser diferents a la tranquil·litat d’estar segurs? Fins on hem de defensar la nostra diferència? Fins on l’hem de sacrificar per conviure amb normalitat? Una motxilla amb els personatges de The Little Pony, tendres ponis de llargues pestanyes i crins pentinades que vesteixen els colors més dolços de l’arc de Sant Martí. Una motxilla rosa. La motxilla rosa i dolça que un nen de 10 anys porta cada dia a l’escola, la motxilla amb la qual dorm, la motxilla a la qual vol abraçar-se. Però és un nen. I la motxilla és rosa.

Preu: Gratuït

Divendres
16/04/2021

Dates d'inscripció

TALLERS CULTURALS HIVERN 2021 INSCRIPCIONS a partir del 14 de desembre

Descarrega't el programa dels tallers culturals d'hivern 2021

Abans d'inscriure't

Sinó estàs registrat/da a la nostre base de dades, hauràs d'introduir primer les teves dades a registra't.
La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.
Consulta la normativa d'inscripcions.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Anar al web de Cotxeres Borrell

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRÀNSIT PROJECTES (B59489351) | Av. Fabregada 22, 3ªplanta 08907 - L'Hospitalet de Llobregat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES BORRELL

Viladomat, 2-8
08015 Barcelona
93 324 83 50
informacio@cotxeresborrell.net

Logo Miram Cloud