Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Conferències)

Novetat!!
CIUTATS SALUDABLES. EXEMPLES PROPERS.
Logo de l'activitat CIUTATS SALUDABLES. EXEMPLES PROPERS.

Dimarts a les 18.30 h

25 d'abril de 2023

Espai: Taller 1

Dins el cicle Vides a l’aire. 

Coordinació amb entitats i equipaments del Camí Amic


A càrrec d’Adolf Sotoca,  professor del Departament d’Urbanisme a la ETSAV-UPC. Ha estat professor a Estats Units i Suècia i té una llarga experiència en urbanisme sostenible. Actualment dirigeix el Màster en Intervenció Sostenible en el Medi Construït de la UPC (https://mismec.masters.upc.edu/en)


Societat i Sostenibilitat són realitats indissociables que es condicionen mútuament. L’entorn que habitem té efectes determinants sobre el nostre benestar i salut i, alhora, la manera com tenim de viure afecta les condicions ambientals de les nostres ciutats. A través d’alguns exemples barcelonins, descobrirem com es pot millorar la qualitat dels nostres barris i, alhora, possibilitar una ciutat més saludable per a tothom.


Preu: Gratuït

Dimarts
25/04/2023
Novetat!!
VOYAGER, LA MISSATGERA DE LA HUMANITAT
Logo de l'activitat VOYAGER, LA MISSATGERA DE LA HUMANITAT

Dimarts 18.30 a 20 h

9 de maig de 2023

Espai: Taller 1

CICLE: Astronomia: del més proper al més llunyà en el nostre Sistema Solar

A càrrec de Jaume Más, divulgador de l'astronomia, coordinador i divulgador del Planetari Municipal de Barcelona. Ha participat com astrònom col.laborador i conferenciant a l'Observatori Fabra i imparteix cursos, tallers i conferències relacionades amb l'astronomia, l'astrofotografia i l'astronautica en diversos centres de la geografia catalana.


Fa més de 45 anys que dues naus extraordinàries, les Voyager 1 i 2, van ser enviades a explorar el sistema solar exterior. S'han convertit en les dues naus més allunyades de la Terra i encara ens envien dades que han sorprès als científics. Però quan arribi el dia que emmudeixin, encara els quedarà una tasca final: ser portadores d'un missatge de la Humanitat a eventuals éssers Intel·ligents d'altres mons. Vols saber-ne més?

Preu: Gratuït

Dimarts
09/05/2023
Novetat!!
LA LLUNA, SORPRENENT I DESCONEGUDA
Logo de l'activitat LA LLUNA, SORPRENENT I DESCONEGUDA

Dimarts 18.30 a 20 h

23 de maig de 2023

Espai: Taller 1

CICLE: Astronomia: del més proper al més llunyà en el nostre Sistema Solar

A càrrec de Jaume Más, divulgador de l'astronomia, coordinador i divulgador del Planetari Municipal de Barcelona. Ha participat com astrònom col.laborador i conferenciant a l'Observatori Fabra i imparteix cursos, tallers i conferències relacionades amb l'astronomia, l'astrofotografia i l'astronautica en diversos centres de la geografia catalana.

El nostre satèl·lit natural, que reconeixem en el nostre cel i forma part de la nostra vida des de la infància, amaga sorpreses que potser no tenim presents. En aquesta conferència farem un repàs d'algunes hipòtesis, anècdotes i projectes que tenen a veure amb la nostra veïna espacial.Preu: Gratuït

Dimarts
23/05/2023
Novetat!!
L'ONA LAIETANA: MÚSICA I TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Dimarts 18.30 a 20 h

6 de juny de 2023

Espai: Taller 1

Amb motiu del dia internacional de la música

CICLE: L'Ona Laietana a la Barcelona dels 70’s


A càrrec d’Àlex Gómez-Font, autodidacta i escriptor de diversos llibres  centrats en la música popular durant la dècada dels anys seixanta i setanta del passat segle.

L’any 1973, coincidint amb el final del franquisme, obria les portes la sala Zeleste del carrer Argenteria. En poc temps es va establir una programació estable de música en directe, una oficina de management, un segell discogràfic (Zeleste/Edigsa) i una escola de música moderna. Contextualitzant l’època i les circumstàncies en les que es va desenvolupar la història de Zeleste analitzarem els principals grups, el canvi de paradigma del final del franquisme i els primers anys de democràcia, la descoberta del carrer, així com l’impacte i la trajectòria de tot el que va significar la música laietana. 

Preu: Gratuït

Dimarts
06/06/2023
  Anterior12Següent

Dates d'inscripció

TALLERS CULTURALS PRIMAVERA 2023

INSCRIPCIONS a partir del 27 de MARÇ

CONSULTA ELS TALLERS AQUÍ - SI HO VOLS HI HA VERSIÓ PDF

IMPORTANT abans d'inscriure't

Consulta la normativa d'inscripcions
Per participar en els tallers culturals has de registrar-te aquí.
La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.
.

Ajuts per a persones en situació d'atur o discapacitat

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Consulta-ho al nostre web

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRÀNSIT PROJECTES (B59489351) | Av. Fabregada 22, 3ªplanta 08907 - L'Hospitalet de Llobregat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES BORRELL

Viladomat, 2-8
08015 Barcelona
93 324 83 50
informacio@cotxeresborrell.net

Logo Miram Cloud