Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Cotxeres a Escena)

Novetat!!
BREAST RIPPER
Logo de l'activitat BREAST RIPPER

Divendres de 19 a 19:30

28 de maig de 2021

Espai: Espai Escènic Tisner

“Un halo de misteri i foscor amaga una perversitat i crueltat perpetuada sistemàticament per segles, però la resistència nècia es nega a ser cremada, encara continua. La batalla és desesperant, però alguna vegada estem molt a prop de trencar alguna cosa.” Aquesta peça està inspirada en els escrits de Silvia Federici, específicament en el llibre “Calibán i la bruixa”, que parla de la gran caça de bruixes que va tenir lloc a Europa en l'edat mitjana i com aquesta campanya del terror en contra de la dona va ser clau en l'estratègia de creixement i imposició del sistema capitalista.“Breast Ripper” és una construcció fantàstica que parla de la lluita de les dones en una eterna cerca d'autonomia, igualtat i alliberament.

Preu: Gratuït

Divendres
28/05/2021
Novetat!!
CONTADO POR ELLAS. REPUBLICANAS Y ANTIFASCISTAS
Logo de l'activitat CONTADO POR ELLAS. REPUBLICANAS Y ANTIFASCISTAS

Divendres de 19 a 20:00 h

4 de juny de 2021

Espai: Espai Escènic Tisner

Col.loqui postfunció a càrrec de Bea Insa i Jordi Barra Paniello Historiador, escriptor i divulgador cultural* Activitat complementària que forma part de l’exposició GUERRA CIVIL al MUSEU NACIONAL A la meva besàvia la van ficar en una presó durant dos anys a sis-cents quilòmetres de la seva casa. Va haver de deixar soles a les seves tres filles. “Contado per ellas” és una peça de teatre documental creada a partir de la recerca i documentació de la vida de dones - testimonis reals que van viure la guerra. Dues d’elles són de Castelló, on he nascut, i les altres dues de Bizkaia, on visc ara. Aquest espectacle és un homenatge a les dones que van patir la Guerra Civil, la postguerra i el franquisme. A partir d’entrevistes i documentació recollida l’espectacle ens parla de la vida en els refugis durant els bombardejos, la vida de les dones a les presons, la dona treballadora a la postguerra, les represàlies, les fosses comunes,

Preu: Gratuït

Divendres
04/06/2021
CRIT MUT Cia. Los espejos son para mirarse
Logo de l'activitat CRIT MUT Cia. Los espejos son para mirarse

Divendres de 19 a 20h

30 d'abril de 2021

Espai: Espai Escènic Tisner

Tres dones, dues èpoques, entrellaçades per qüestionar la violència, la maternitat i la infància. Una nena (anys 70) pren com a referent a Ulrike Meinhof, periodista alemanya que veu la violència contra l'Estat com única via per a ser escoltada per aquest, una rodamón (anys 20, segle XXI) decideix viure al carrer per a ser realment lliure. Amb una escenografia mòbil sobre la qual es projecten videocreacions que reflecteixen la imaginació de les protagonistes, altres personatges o documents històrics.

Preu: Gratuït

Divendres
30/04/2021
Novetat!!
H(X)ME (lajaula)
Logo de l'activitat H(X)ME (lajaula)

Divendres de 19 a 20:00 h

11 de juny de 2021

Espai: Espai Escènic Tisner

Cia. SUTURA Guanyadora de la residència artística a la 4a Convocatòria Laboratori d'Arts Escèniques Tísner Teatre Després del confinament la companyia SUTURA s’interessa per les escenes domèstiques i decideix investigar el concepte de violència. H(X)ME és una peça que neix amb la intenció de generar nous imaginaris a través de cossos que escapen de l’humà. Quatre joves amb identitats dissidents juguen amb l’estètica del teatre del quotidià encarnant amb un llenguatge més performatiu els estereotips imposats pel capitalisme i l’heteropatriarcat, caminant sense descans entre la vulnerabilitat i la violència que aquests generen.

Preu: Gratuït

Divendres
11/06/2021
  Anterior    1  2    Següent  

Dates d'inscripció

TALLERS CULTURALS PRIMAVERA 2021 RENOVACIONS a partir del 8 de març INSCRIPCIONS a partir del 15 de març

Descarrega't el programa dels tallers culturals de primavera 2021

Abans d'inscriure't

Sinó estàs registrat/da a la nostre base de dades, hauràs d'introduir primer les teves dades a registra't.
La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.
Consulta la normativa d'inscripcions.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Anar al web de Cotxeres Borrell

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRÀNSIT PROJECTES (B59489351) | Av. Fabregada 22, 3ªplanta 08907 - L'Hospitalet de Llobregat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES BORRELL

Viladomat, 2-8
08015 Barcelona
93 324 83 50
informacio@cotxeresborrell.net

Logo Miram Cloud