Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Cotxeres a Escena)

Novetat!!
01 PÁRAMO DE LA MEMÒRIA
Logo de l'activitat 01 PÁRAMO DE LA MEMÒRIA

Divendres de 19 a 20:00 h

4 de febrer de 2022

Espai: Sala Tisner

Una dona rep del seu metge la notícia que pateix Alzheimer precoç. Amb menys de cinquanta anys, comença a sofrir els primers símptomes de la pèrdua de memòria. Ella haurà de decidir com vol viure la seva vida d'ara endavant, si decideix viure-la.

Preu: Gratuït

Divendres
04/02/2022
Novetat!!
02 TRADERE
Logo de l'activitat 02 TRADERE

Divendres de 19 a 20:00 h

18 de febrer de 2022

Espai: Sala Tisner

Tradere és el raonament personal de la paraula tradició amb el seu significat i les seves connotacions relacionades en la creació del moviment en un espai i un temps. La tradició és el conjunt de coneixements, costums i creences que es transmeten de generació en generació per considerar-se d’alt valor per la cultura d’un territori. Una reflexió de la necessitat humana de mantenir generacionalment diverses tradicions vigents a dia d’avui, precisament per la implicació d’aquest cos en risc i en perill per la seva integritat física.

Preu: Gratuït

Divendres
18/02/2022
Novetat!!
03 La volta al món en 80 ties
Logo de l'activitat 03 La volta al món en 80 ties

Divendres de 19:00 a 20:10

4 de març de 2022

Espai: Sala Tisner

Artista: La Protagonista

Per què és important El viatge d'Egèria? A qui li devem el WIFI i el Bluetooth? Com és que Clara Schumann va deixar de composar? La Teoria de la Relativitat és només d' A. Einstein? Quantes dones tenen Premi Nobel? A qui va salvar Irena Sendler? Qui eren les Guerrilla Girls? Per què va morir Olympe de Gouge? Qui va descriure per primer cop l'orgasme femení?
Totes aquestes històries, i moltes altres, construeixen La volta al món en 80 tie, un viatge teatral i musical a través del teatre documental, la performance, les cançons, la imatge i la dansa amb el que descobrirem a 80 “ties”, sovint silenciades.
Una actriu que també canta i una pianista que l'acompanya ens guien en aquest recorregut emotiu, combatiu però també divulgatiu i divertit.
Viatjarem a través de la història i al llarg dels cinc continents per conèixer el testimoni vital d'aquestes “ties” fonamentals i veurem com ens ressona avui en dia el que van fer i sobretot el que van ser.
 

Preu: Gratuït

Divendres
04/03/2022
Novetat!!
04 Destination Moon
Logo de l'activitat 04 Destination Moon

DIVENDRES de 19:00 a 20:30

18 de març de 2022

Espai: Sala Tisner

Artista: Paradiso 99 i Tantarantana

Destination moon és un drama distòpic que explica el viatge de dos germans. Dos germans que mantenen una relació simbiòtica i que viuen junts en en un món que s'ensorra de forma inexorable. Ell és un actor amb no massa sort i ella es dedica a cuidar altres persones. En aquest context, s'esdevé un fet inesperat que desencadena tot un seguit de tensions entre els dos i que els duu a plantejar-se un canvi de vida radical i a preguntar-se qui són i quines són les seves necessitats reals.
De fons, un ambient apocalíptic d'huracans i pluges torrencials i l'estètica catastrofista de les pel·lícules de ciència-ficció dels anys 50… és possible que aquesta vegada la única alternativa real per tal de sobreviure sigui habitar a la lluna.

Destination moon, coproducció de Paradiso 99 i Tantarantana, és una mirada crítica i personal que convida l'espectador a reflexionar sobre qui som i què és realment important a les nostres vides.
 

Preu: Gratuït

Divendres
18/03/2022

Dates d'inscripció

TALLERS CULTURALS HIVERN 2022
Descarrega't el pdf
INSCRIPCIONS a partir del 13 de DESEMBRE

Tots els tallers es realitzaran amb mascareta

IMPORTANT abans d'inscriure't

Consulta la normativa d'inscripcions + informació COVID-19
Per participar als tallers culturals has de registrar-te aquí.
La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.
.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Anar al web de Cotxeres Borrell

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRÀNSIT PROJECTES (B59489351) | Av. Fabregada 22, 3ªplanta 08907 - L'Hospitalet de Llobregat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC COTXERES BORRELL

Viladomat, 2-8
08015 Barcelona
93 324 83 50
informacio@cotxeresborrell.net

Logo Miram Cloud